očito nas ne voli

Španjolski rukometaš uoči finala 'opleo' po Hrvatima: 'Moramo paziti jer će biti agresivni, protestirati i raditi te hrvatske stvari'

26.01.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Hrvatska će danas u 16:30 u finalu Europskog prvenstva u rukometu snage odmjeriti sa Španjolskom. Utakmicu je najavio i španjolski lijevi vanjski Joan Canellas koji se nije previše osvrtao na naše znanje i vještine, već je Hrvate proglasio podlima i upozorio na hrvatske 'igrice'

Hrvatska će danas u 16:30 u finalu Europskog prvenstva u rukometu snage odmjeriti sa Španjolskom. Utakmicu je najavio i španjolski lijevi vanjski Joan Canellas koji se nije previše osvrtao na naše znanje i vještine, već je Hrvate proglasio podlima i upozorio na hrvatske 'igrice'.

  • +27
Hrvatska - Španjolska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Moramo ostati staloženi jer će Hrvati sigurno pritiskati, protestirati i raditi one tipično hrvatske stvari. Zato je važno da ostanemo mirni i odradimo svoj posao dobro. Samo tako možemo do pobjede', rekao je Canellas pa dodao kako će ovaj susret biti potpuno drugačiji od onog prije nekoliko dana u Beču koji je završio remijem 22:22:

'Bio sam sretan zbog tog rezultata jer sam znao da je velika šansa da se ponovno sretnemo, a pobijediti Hrvatsku dva puta u četiri dana bi bilo jako teško. Siguran sam da će finale biti totalno drugačije jer će Hrvati biti agresivniji i vršiti pritisak na sve moguće načine', zaključio je Canellas.