dobra zarada

Kapetan Rijeke u senzacionalnom transferu vrijednom čak tri milijuna eura odlazi u Bundesligu

12.01.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Samo detalji dijele kapetana Rijeke Hrvoja Smolčića (21) od potpisa za momčad njemačkog Eintrachta iz Frankfurta...

Već se neko vrijeme nagađa gdje će kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić (21) nastaviti karijeru. Na Rujevicu su konstantno stizale primamljive ponude, no sve do prije nekoliko dana činilo se kako će Smolčić ovu sezonu ipak završiti u dresu Rijeke.

No, čini se kako će mladi stoper ipak već ove zime napustiti Rujevicu. Naime, klub je dobio ponudu koja se ne odbija, a i sam Smolčić je spremno prihvatio ponuđeno pa bi u sljedećih nekoliko dana transfer u Eintracht iz Frankfurta trebao i službeno biti zgotovljen.

  • +8
Rijeka - Istra 1961, HT Prva liga, 20. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Detalji ugovora još nisu poznati, ali Rijeka je prvu ponudu od dva milijuna eura glatko odbila, no iz Eintrachta su poslali novu koja bi trebala zadovoljiti sve zainteresirane strane.

Prema nekim informacijama Rijeka će tako prodajom svog kapetana Hrvoja Smolčića zaraditi tri milijuna eura, sjajan je to novac za igrača koji je odigrao tek dvije seniorske sezone u kojima je pokazao svu raskoš talenta. Smolčić je i kapetan Rijeke, mladi hrvatski reprezentativac i sigurno je da će u Eintrachtu igrački samo napredovati.