lova do krova

Marcelo Brozović ovu ponudu jednostavno ne može odbiti; naš je reprezentativac napokon dobio ugovor života...

11.01.2022 u 15:34

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako su čelnici Intera napokon popustili te su odlučili prihvatiti uvjete koje je Marcelo Brozović (29) tražio od samog početka pregovora

Najtiražniji talijanski sportski dnevni list La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je milanski Inter napokon dogovorio produženje ugovora s Marcelom Brozovićem (29).

U sljedećih bi nekoliko dana hrvatski reprezentativac trebao potpisati novi ugovor s 'nerazzurrima' i to do lipnja 2026. godine. To znači da bi Brozović karijeru vrlo vjerojatno trebao i završiti na San Siru.

Prema navodima talijanskih medija bliskih čelnicima Intera, Marcelo Brozović će praktički dobiti sve što je i na samom početku pregovora i tražio. To znači da će imati godišnju plaću od čak šest milijuna eura, a s raznim bonusima ta zarada može dosegnuti i sedam milijuna eura na godinu!

Time će Brozović postati najplaćeniji igrač Intera jer sličan ugovor u momčadi 'nerazzurra' ima još samo Lautaro Martinez.

Talijani u isto vrijeme podsjećaju kako Inter pokušava zadržati i Ivana Perišića (32). Njemu nude ugovor na dvije sezone, na što je Perišić spreman pristati, ali uz sve želi i jamstvo da će igrati. Navodno novac nije upitan, Perišić jednostavno i dalje želi igrati na najvišem nivou...