DVIJE TEME

Kapetan Reala lijepo objasnio Barceloni što je vrednije, a dotakao se i Neymara

24.05.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Real se priprema za finale Lige prvaka protiv Liverpoola, a kapetan Sergio Ramos uoči najvažnije utakmice sezone osvnuo se na Barcelonine uspjehe te mogući dolazak Neymara na Santiago Bernabeu

Branič 'kraljevskog kluba' jedan je od onih koji u svojim medijskim istupima ne mogu, a da ne spomenu i najvećeg rivala Barcelonu.

Sada je Sergio Ramos govorio o mogućem osvajanju Lige prvaka pa odmah i bacio usporedbu s trofejima koje su uzeli Katalonci.

  • +15
Španjolski nogometaš Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ako Real osvoji Ligu prvaka zasjenit ćemo ih. Barca je imala sjajnu sezonu i zaslužila je obje titule (prvenstvo i Kup kralja op.a.), ali ako vaš najveći rival osvoji Ligu prvaka stvari se mijenjaju', izjavio je stoper Reala i tako dao do znanja da je trofej s 'velikim ušima' za pobjednika najjačeg europskog natjecanja vrijedniji od domaćih naslova.

Također, kapetan je govorio i o Neymarovom transferu iz PSG-a u Real kojeg su iz pariškog kluba nekoliko puta demantirali.

'Bit će vremena da razgovaramo o Neymaru. No za takve igrače uvijek ima mjesta u našoj svlačionici, vrata su im uvijek otvorena. Nogomet je kao veliki kotač, gore ste, pa dolje, svašta se može dogoditi.'

Kapetan Reala Sergio Ramos Izvor: Društvene mreže