treći finale lige prvaka

Oduševljeni Mateo Kovačić priznao: Ovo je ludo, takvo nešto nisam mogao očekivati

23.05.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Mateo Kovačić (24) u Madrid je stigao u ljeto 2015. godine iz milanskog Intera za 35 milijuna eura. U razgovoru za klupske stranice uoči subotnjeg finala Lige prvaka s Liverpoolom hrvatski je reprezentativac otkrio što ga je istinski obradovalo otkako je u Realu

Tri je sezone u Real Madridu, a u subotu će igrati svoj treći finale Lige prvaka. U prethodna dva finala slavio je sa svojim suigračima, 2016. godine bili su bolji od Atletico Madrida, prošle od Juventusa, a sada je na redu Liverpool. Mateo Kovačić sad s Realom ima priliku upisati se u nogometnu povijest, treću godinu u nizu osvojiti najprestižnije klupsko natjecanje.

'Kada sam dolazio u klub, nisam mogao ni zamisliti ovo ludilo', otkrio je Mateo i nastavio:

'Ovdje kao da je normalna stvar igrati finale Lige prvaka svake godine...'

Da, pa ipak je ovo Real Madrid, no treba puno odricanja i rada da bi se zaslužilo mjesto u prvoj momčadi. Konkurencija je strašna, ali Mateo Kovačić nema problema.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naporan rad uvijek daje rezultate. Radio sam puno da dođem do ovdje i svake godine se osjećam sve bolje, ali no još uvijek moram puno toga napraviti da budem bolji', rekao je hrvatski reprezentativac u razgovoru za službene stranice kluba.

Što očekuje od subotnjeg finala s Liverpoolom?

'Stvarno je poseban osjećaj opet biti u finalu Lige prvaka. Nevjerojatno, tri godine u nizu... Nadam se da će navijači biti uz nas i pomoći nam osvojiti trinaestu Ligu prvaka', zaključio je Mateo Kovačić koji je ove sezone za 'kraljeve' odigrao 36 utakmica u svim natjecanjima, od toga sedam u Ligi prvaka.