u splitu završilo 1:1

Kapetan Hajduka ovako je objasnio veliki kiks vratara Stipice

24.08.2017 u 23:20

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka pružili su junački otpor favoriziranom Evertonu. I tko zna što bi bilo da na samom početku drugog dijela, Dante Stipica nije primio gol s centra. Naime, u tom trenutku Hajduk je vodio 1:0, bio je ravnopravan... Ipak, na kraju je ostalo 1:1, odnosno Everton je sačuvao prednost 2:0 iz prve utakmice i prošao u skupine Europske lige

Sigurdsson, 50-milijunsko pojačanje 'toffeesa', kojem je ovo bila tek druga utakmica u dresu Evertona, zabio je golčinu kakva se ne viđa baš često.Islanđanin je potom maestralno primijetio kako je Dante Stipica izašao s gola i potegao volej života.

  • +6
Hajduk - Everton Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Zaslužili su zabiti prvi gol, ali nakon toga mi smo se vratili i moj je gol preokrenuo utakmicu', objasnio je Sigurdsson.

Lopta je u nevjerojatnom luku, s 40-ak metara udaljenosti, otišla u suprotni kut Hajdukova gola i odsjela u maloj mrežici. Bio je to trenutak koji je, nažalost, odlučio pobjednika i klub koji će najesen igrati fazu po skupinama Europske lige.

'Dakako da nam je važno biti u ovom natjecanju. Budemo li dobro igrali ove sezone, tko zna što se može dogoditi', kazao je Islanđanin za HRT, a Zoran Nižić je poručio:

'Teško je kriviti sada Stipicu. Jednostavno, dogodila se kolektivna greška. Čovjek je opalio s centra i zabio gol', kratko i jasno rekao je kapetan Hajduka.

  • +2
Atmsofera na utakmici Hajduk - Everton Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL