NIJE SLUČAJNO?

Kaos u redovima hrvatskih suparnica; pobjegle im dvije igračice

08.12.2023 u 17:17

Bionic
Reading

Kamerunska ženska rukometna reprezentacija u subotu od 18 sati u Göteborgu igra utakmicu 2. kola drugog kurga Svjetskog prvenstva. No, afrički sastav za ovu će utakmicu na rasploganju imati samo 14 igračica, jer dvjema se izgubio svaki trag

Naime, dvije rukometašice su napustile trening kamp, a sumnja se da su to smišljeno napravile, odnosno da su pobjegle u potrazi za boljim životom.

Benedicte Manga Ambassa i Marianne Batamag su pokupile svoje stvari i samo nestale tijekom boravka u trening kampu reprezentacije u Francuskoj pred početak Svjetskog prvenstva.

'Vidjela sam izvještaje u kojima se navodi da su dvije kamerunske igračice nestale bez traga. Savez je komentirao ovu situaciju i rekao da su napravili sve kako bi zaštitili ekipu, ali i da nisu oni krivi što su njih dvije nestale. Da se bolje izrazim, pobjegle su, s obzirom na to da su ponijele sve svoje stvari', rekla je kamerunska novinarka Leocadia Bongben u izjavi za Gohandball te dodala da je u toku potraga za nestalim rukometašicama.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da kamerunske igračice ili igrači koriste veliki turnir da pobjegnu iz zemlje, a slična situacija se dogodila i na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Španjolskoj kada je nestalo čak pet rukometašica.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore