ZOVU GA MONEY

Kao boksač imao je savršeni skor, a sada ga savršeno boli briga na što baca novac. Sat od 18 milijuna dolara? Može! Sretan mi Božić!

27.12.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Floyd Joy Mayweather Jr. američki je profesionalni promotor boksa i bivši profesionalni boksač. Natjecao se između 1996. i 2015. te karijeru završio sa savršenim skorom 50:0!!! Od toga 27 borbi je završio nokautom

Danas je poznat po životu u luksuzu, pa ne treba čuditi da mu je nadimak Money. Pohvaliti se materijalnim bogatstvom za njega je stvar prestiža.

Suludo baca novac na skupocjene satove, nakit, odjeću, automobile... Čak i ona 'ima pa neka troši' ne može baš uvijek opravdati njegovo bahaćenje.

Ovog Božića sebi je poklonio sat vrijedan, ni manje ni više, nego nevjerojatnih 18 milijuna dolara!!!

Ali taj sat ne vrijedi ništa, ako se s njim ne pohvališ na društvenim mrežama, a onda bahato poručiš: 'Dogurao sam do vrha i nikad me nije bilo briga. Zašto bi me sada odjednom trebalo biti briga? 18 milijuna dolara za sat, napisao je na svom Instagram profilu.

Sat naziva Billionaire napravljen je od bijelog zlata, prekriven je s 313 brušenih dijamanta od 260 karata, ima rubin od 1.21 karata koji krasi krunu. Firma Jacob&Co, poznata po ekskluzivnom nakitu od dijamanata i dragog kamenja, izradila je samo jedan primjerak sata. Neka se zna koliko je sati!