uzgaja i marihuanu

Legendarni boksač Mike Tyson sve iznenadio priznanjem o tenisu te zašto obožava Novaka Đokovića

21.12.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Jedan od najvećih boksača i sportaša svih vremena, teškaš koji je svojevremeno dominirao u ringu, i danas je iznimno popularan, a svako njegovo pojavljivanje u javnosti postaje vijest

Tyson od 2016. godine ima ranč u Kaliforniji na više od 1700 kvadratnih metara, na kojem se bavi uzgojem medicinske marihuane.

Negdašnji boksački prvak velik je ljubitelj tenisa, prvenstveno jer se njegova kći Milan bavi ovim sportom, a jedno vrijeme trenirala je i sa Serenom Williams. Istovremeno ima podcast u kojem je ugostio teniskog trenera Patricka Mouratogloua. Tom je prilikom Mike rekao:

'Tenis mi je promijenio život, mislio sam da znam sve o svemu i da sam konačno uspio u životu kada sam počeo zarađivati ​​puno novca od svojih poslova, ali ništa od toga nije veće od teniskog uspjeha moje kćeri. Ona je veća od svega. Već vidim kako postaje nešto što nikad ne bi postala bez tenisa, ima samopouzdanje i to mi se sviđa.'

Posebno je istaknuo jednog igrača.

'Volim gledati Novaka Đokovića, on je moj omiljeni tenisač. Pogledajte kako se vratio nakon ozljede prije nekoliko godina i kako igra s Nadalom i Federerom', rekao je Tyson tijekom razgovora s Mouratoglouom.