ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Je li ovaj čovjek novi protivnik Filipa Hrgovića? Za hrvatskog boksača bilo bi to najveće iskušenje u profesionalnoj karijeri

21.12.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Novozelanđanin Joseph Parker u subotu je u sjajnom meču pobijedio Britanca Dereka Chisoru sudačkom odlukom, a upravo bi on mogao biti sljedeći protivnik hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića

Hrgović je zadnji meč imao u Las Vegasu početkom prosinca i uvjerljivo je pobijedio Emira Ahmatovića, a sada je vrijeme za veće izazove, potvrdio je to i Eddie Hearn, boksački promotor i jedan od onih koji se brinu o Hrgovićevoj karijeri.

'Sviđa mi se ideja o borbi s Hrgovićem. Mislim da bi to bila vrlo dobra borba, a pobjednik bi dobio šansu da se suoči s pobjednikom meča između Joshue i Usyka', rekao je Hearn, a prenosi HRT.

'Tu su još Wilder, ponovno okršaj s Andyjem Ruizom te Ortiz. Puno je borbi ispred Josepha Parkera i ovom je pobjedom vratio sebe u takve razgovore', dodao je britanski promotor. S njim su se složila braća Sauerland, Hrgovićevi promotori koji su tu informaciju podijelili na Twitteru.

Inače, El Animal je silno željan većih i težih mečeva te se upustio u verbalnu prepirku s kineskim boksačem Zhang Zhileijem koji je govorio kako bi volio boksati s Hrgovićem.