LJUTITA BOUCHARD

Kanađanka nije izdržala i žestoko se obrušila na Šarapovu: Ona je varalica!

28.04.2017 u 11:14

Bionic
Reading

I prije nego što se slavna ruska tenisačica Maria Šarapova vratila profesionalnom tenisu, nakon što je odradila suspenziju zbog korištenja dopinga, oglasile su se mnoge tenisačice koje su javno govorile što misle o svemu tome. Posljednja koja ju je žestoko napala je Kanađanka Eugenie Bouchard, finalistica Wimbledona 2014. godine

I prije početka WTA turnira u Stuttgartu bilo je jasno kako će se ondje sve vrtjeti upravo oko Marije Šarapove koja se nakon odrađenih 15 mjeseci stanke zbog suspenzije za korištenje nedopuštenog meladonija i službeno vratila tenisu. U svom prvom povratničkom meču Šarapova je pobijedila talijansku predstavnicu Robertu Vinci, a u sljedećem kolu lako je dobila sunarodnjakinju Ekatarinu Makarovu.

'Ona je varalica i mislim da takvim ljudima nije mjesto u sportu i da ona više ne bi smjela igrati! Nije to fer prema drugim igračicama koje poštuju pravila i rade svoj posao kako treba. Ovime je WTA poslao krivu poruku mladim igračicama. Igrajte, mi ćemo vas nakon kazne dočekati širokih ruku', kazala je bez dlake na jeziku Bouchard.

No Šarapova sve uopće ne osvrće na kritike i poruke koje joj šalju kolegice…

'Zaista me nije briga što drugi govore, to ionako ne mogu kontrolirati. Sve što mogu kontrolirati je ono što sama radim, to mi je i životni moto. Dobivala sam pozivnice za turnire, što je tu loše i čudno? Nemam ranking, moram opet početi pobjeđivati, to mi je posao', kratko je kazala Šarapova, osvajačica pet grand slam turnira koja će vrlo vjerojatno dobiti i pozivnicu za turnire u Madridu i Rimu te, naravno, i za French Open, drugi grand slam turnir sezone.