UOČI COPA AMERICE

Kakva pljuska za Neymara iz njegovog Brazila; odluka koja bi mogla unijeti nemir u svlačionicu

28.05.2019 u 08:17

Bionic
Reading

Neymar je izgubio kapetansku traku u brazilskoj nogometnoj reprezentaciji, a tu časnu dužnost dobio je njegov kolega iz PSG-a Dani Alves

Pred nama je Copa Amerika (14. lipnja – 7. srpnja), južnoameričko prvenstvo kojem je domaćin Brazil koji to natjecanje nije osvojio od 2007. 'Selecao' će učiniti sve da napokon dođe do titule, a predvodit će ga najveća zvijezda Neymar. No najskuplji brazilski nogometaš neće biti kapetan...

'Dani Alves bit će kapetan na prijateljskim utakmicama protiv Katara i Hondurasa te na Copa Americi', izvjestio je i promjeni Brazilski nogometni savez (CBF).

Ovaj 36-godišnjak ima 138 nastupa za Brazil, a u četiri navrata je bio kapetan. Zadnji puta 2018. u prijateljskom susretu protiv Njemačke (1:0).

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brazilski izbornik Tite u rujnu 2018. imenovao je Neymara za stalnog kapetana, ali je zbog nediscipline svojeg najvažnijeg igrača u PSG-u bio velik pritisak javnosti da mu se oduzme traka. To se sada i dogogodilo, Tite je o tome obavijestio Neymara, ali nije poznato kako je najveća brazilska zvijezda reagirala.