Obitelj tražila razgovor

Kako je skupo plaćeni Griezmann napravio pomutnju u Barceloni koja ga je nudila drugima; jedan detalj vezan uz Messija mu je presudio

08.07.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Kada je Antoine Griezmann stigao u transferu teškom 120 milijuna eura iz Atletico Madrida u Barcelonu, mnogi su govorili kako će zajedno uz Messija i Suareza tvoriti atomski napad. No, ubrzo nakon dolaska više se govorilo o odlasku Griezmanna iz kluba…

Čak se pročulo kako je Griezmannova obitelj bila jako nezadovoljna tretmanom i konstantnim ignoriranjem trenera Setiena.

No, otišli su i korak dalje te su od čelnika klub a tražili da im jasno kažu kakva je Griezmannova budućnost u Barceloni. Čak su svi jasno dali do znanja kako ne želi napustiti Barcelonu i nikako ne želi biti dio moguće razmjene igrača s drugim klubom. Time je jasno dao svima do znanja da mu je mjesto na terenu i da ne želi sjediti na klupi.

I onda je na utakmici prošlog kola na gostovanju kod Villarreala Griezmann napokon zaigrao kako zna. Barca je lako došla do pobjede 4:1, a Griezmann je bio jedan od boljih na terenu. Postigao je i jedan gol nakon kojeg mu je prvi čestitao Leo Messi koji mu je i asistirao.

Taj detalj i toliko potrebna kemija koju su pronašli Griezmann i Messi, očito je presudila kakva mu je budućnost u Barceloni iako su ga gotovo svi mediji bliski klubu najblaže rečeno 'tjerali iz kluba'. No, na koncu se sve pita Messija, a sudeći po spomenutoj utakmici odlično se slaži i još bolje nadopunjuju. Dok prvenstvo ne bude gotovo o toj temi se sigurno više neće pisati.