NAVIJAČI ODUŠEVLJENI

Kakav posao Barce: Omiljena zvijezda potpisala ugovor do kraja života!

06.10.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Nogometni klub Barcelona objavio je da je s Andersom Iniestom potpisao ugovor do kraja njegove igračke karijere...

U Kataloniji je napeta situacija vezana uz proglašenje samostalnosti koje bi se moglo dogoditi sljedeći tjedan, a taj bi čin imao posljedice i za Barcelonu koja želi nastaviti natjecati se u Primeri, no pitanje je hoće li to u budućnosti biti moguće.

  • +6
Primera, 7. kolo: Barcelona - Las Palmas Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Čelnici španjolskog prvenstva također ne žele raspad natjecanja i vjeruje se da bi se mogao postići sportski kompromis u bilo kojem scenariju koji prijeti državi, a Barca koja je morala svoju posljednju utakmicu s Las Palmasom zbog sigurnosti igrati pred praznim tribinama navijače je ovog petka ipak razveselila lijepom viješću.

Naime, potvrdio je klub da je s Andersom Iniestom produžen ugovor i to – do kraja života. Tako stoji u priopćenju, što znači da će 33-godišnji veznjak biti dio momčadi do kraja igračke karijere, a možda i dobiti funkciju unutar kluba nakon odlaska u mirovinu.

Podsjetimo, Iniesta je osvojio četiri Lige prvaka, osam puta Primeru i pet puta Kup kralja tijekom 16 godina seniorskog nogometa, a u karijeri je igrao isključivo za Barcelonu.

Sam igrač ovih se dana pak putem Facebooka po prvi put oglasio po pitanju političke krize i zatražio dijalog svih uključenih strana kako bi se pronašlo rješenje i očuvao mir u Španjolskoj...