opet protiv finske

Kramarić napokon dobiva priliku zablistati u dresu reprezentacije?

06.10.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Andrej Kramarić trebao bi protiv Finske ovog petka zaigrati nakon dugo vremena od prve minute za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, u gradu u kojem je proživio svoju najbolju golgetersku sezonu...

Naš 26-godišnji odlični napadač samo je dvije utakmice započeo od prve minute u ovom kvalifikacijskom ciklusu, a vjeruje se da bi ovog petka na Rujevici ponovo mogao biti u udarnoj momčadi, u jednom od ključnih dvoboja za plasman na SP.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kramarić je upravo protiv Finske u listopadu prošle godine bio čovjek odluke, jer je jedini pogodak u Tampereu pao nakon što je njegov udarac koji je već svladao Hradeckyja Mandžukić proslijedio u praznu mrežu.

Autor: YouTube

Ozljeda Nikole Kalinića otvorila je prostor za napadača Hoffenheima koji je upravo u Rijeci doživio svoje najbolje golgeterske trenutke. Naime, zabio je tijekom jeseni 2014. godine čak 21 gol u HT Prvoj ligi te još dodao sedam u Europskoj ligi, prije nego što je prešao u Leicester City.

Od Kramarića se očekuje na Rujevici uspješna suradnja s Mandžukićem i Perišićem u ofenzivi, dok će Modrić i Rakitić biti zaduženi za kreiranje igre, a to zvuči obećavajuće uoči utakmice u kojoj bi sve osim pobjede bilo veliko razočaranje...

  • +10
Turska - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2018. Izvor: Reuters / Autor: UMIT BEKTAS