oblak im se svidio

Englezi poludjeli za slovenskim golmanom, iako im je poklonio pobjedu!

06.10.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Jan Oblak bio je tragičar dvoboja Engleske i Slovenije, jer je u sudačkoj nadoknadi poklonio loptu Walkeru nakon čega je Kane zabio pobjednički pogodak, no svejedno je ostavio toliko dobar dojam tijekom 90 minuta da ga engleski ljubitelji nogometa itekako žele vidjeti u Premiershipu...

Slovenci neće vidjeti Svjetsko prvenstvo u Rusiji, osim u slučaju ne baš vjerojatnog kiksa Slovačke protiv Malte u posljednjem kolu u nedjelju.

Reprezentaciju susjedne nam zemlje dotukao je u četvrtak primljeni gol u sudačkoj nadoknadi na Wembleyju kojeg je zabio Harry Kane i tako osigurao Engleskoj izravni plasman na SP.

Tragičar Slovenije svakako je na kraju bio Jan Oblak koji je poklonio loptu nepreciznim dodavanjem Walkeru, da bi u nastavku akcije primio pogodak iz blizine.

Autor: YouTube

No, engleski ljubitelji nogometa svejedno su bili impresionirani nastupom vratara Atletica tijekom 90 minuta utakmice i na društvenim mrežama dobio je pregršt pohvala.

Posebno su za njim poludjeli navijači Liverpoola koji bi ga voljeli što prije vidjeti na golu Kloppove momčadi umjesto Simona Mignoleta.

Pitat će se nešto i Diega Simeonea u Madridu, a završio Oblak u Premiershipu ili ne, ostaju mu pohvale na Otoku utjeha nakon teške i razočaravajuće večeri u Londonu...