KAD BI TAKO BILO...

Kakav gaf najčitanijeg turskog medija, a vezan je uz hrvatsku reprezentaciju!

28.03.2023 u 14:05

Bionic
Reading

Izbornik Zlatko Dalić nije otkrio prvih 11 pa je hrvatskim i turskim medijima ostalo samo nagađati, a najčitaniji list turski list Hürriyet tu je napravio jednu veliku pogrešku

I Turci su se poigrali s mogućim prvim sastavom 'Vatrenih' i bome su se poigrali, jer im se potkrala jedna velika pogreška. Prema njima Dalić će na teren poslati ovaj sastav: Livaković - Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.

Kao što je hrvatska javnost dobro upoznata, Livaja je ozlijeđen i nije ni otputovao na ovo vruće gostovanje, a Hürriyet je postao predmet zafrkancije na društvenim mrežama.

Inače, prema zadnjim informacijama prvih 11 Hrvatske bi moglo biti: Livaković - Stanišić, Gvardiol, Šutalo, Sosa - Modrić, Kovačić, Brozović - Perišić, Pašalić - Kramarić.

Utakmica u Bursi je od 20.45 sati.

  • +7
Trening Hrvatske u Bursi Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Ostali smo bez Petkovića i Livaje, ali nismo nikog zvali. Mislim da nema potrebe, u napadu imamo Kramarića i Musu. Napravit ćemo neke zamjene sigurno, krenut ćemo s novim napadačem, a druge stvari ćemo složiti na neki drugačiji način. Svi su spremni za utakmicu, osim dvojice koja su otpala.Razmišljali smo o opciji isturenog Juranovića i defenzivnog Stanišića na desnoj strani, ali na kraju se nisam odlučio za tu varijantu i mislim da nisam pogriješili. Protiv Walesa smo odigrali dobru utakmicu, u jednom razdoblju smo bili nešto slabiji, a primljeni gol je sve pokvario. Pred nama je još sedam utakmica, ali nećemo ništa testirati. Nema vremena za to. Imamo za poziciju desnog krila Pašalića, Vlašića i Majera, naći ćemo pravo rješenje', kazao je Dalić te se osvrnuo na suparnika:

Zlatko Dalić i Ivan Perišić uoči Turske Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Turska ima sjajne pojedince, izbornik je donio red i disciplinu. Imaju kvalitetu, riješili su Armeniju. Turska je bolja od Walesa, igraju kod kuće, morat ćemo se bolje i organiziranije braniti. Neće očekujem jednosmjernu utakmicu kao na Poljudu, moramo biti jako oprezni. Utakmica će biti zahtjevnija jer su Turci sigurno kvalitetniji od Walesa.'