ponosni slavonci

Kad već nemamo najbolje rukometaše, imamo barem najbolje suce na svijetu

27.01.2019 u 17:55

Bionic
Reading

Nakon što su dobili čast suditi polufinalni ogled Danske i Francuske, teško je bilo za očekivati da će hrvatski sudački par Gubica - Milošević samo dva dana kasnije dobiti čast da sude i finalni ogled Norvežana i Danaca

No, eto, dok su naši igrači tijekom nedjelje već biti na svojim destinacijama, hrvatski sudački par Matija Gubica - Boris Milošević bio je sudionik finala svjetskog prvenstva.

Ovo im je deseto veliko natjecanje, sudili su SP 2009., 2013., 2015. te sada u Njemačkoj/Danskoj, sudili su na dva SP-a za rukometašice, pa na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu te na Europskim prvenstvima 2014., 2016. i prošle godine u Hrvatskoj gdje su imali čast dijeliti pravdu u finalu između Španjolske i Švedske.

Sada je osječki sudački par Matija Gubica i Boris Milošević dobio i legitimno priznanje da je u ovom trenutku najbolji sudački par na svijetu. Doduše, da je kojim slučajem u finalu igrala Hrvatrska, onda bi Slavonci bili na tribinama.

Istina, svi bi vjerojatno puno više željeli da smo u finalu gledali rukometaše, ali ovo je također velika nagrada, posebno za naš najbolji sudački par. Bravo, dečki!