SVE OPET OD 'NULE'

Juventusovi navijači imaju jasnu poruku za Cristiana Ronalda i njegovu prošlost

24.08.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Navijači Juventusa poslali su poruku Cristianu Ronaldu iz koje se jasno može iščitati da se u nogometu ne živi od prošlosti

Cristiano Ronaldo je tijekom karijere osvojio mnogo trofeja te dobio osobnih priznanja i nagrada. No ono što je kod njega fascinantno je stalna glad za golovima. Pravi je stroj za pogotke, postavio je nevjerojatne rekorde, postao noćna mora za vratare.

Ove sezone je za oko 117 milijuna eura prešao iz Reala u Juventus. U Madridu je iza sebe ostavio fenomenalna postignuća koja se najvjerojatnije nikada neće srušiti.

U Torinu su ga dočekali kao što zaslužuje, u cijeloj Ittaliji zavladala je Ronaldomanija, a njegov debi u prvenstvenoj utakmici s nestrpljenjem se čekao. No Portugalac nije zabio u pobjedi 3:2 kod Chieva Verone. U subotu je nova prilika, jer Juventus dočekuje Lazio, a uoči nje navijači talijanskog prvaka imali su poruku za najveću zvijezdu.

Serie A, Chievo - Juventus Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

U dugom obraćanju pobrojani su golgeterski uspjesi Ronalda, a na kraju teksta stoji 'da sada zaboravi na sve i krene ispočetka'. Jasno je na što su aludirali fanovi 'stare dame' odnosno da se u nogometu ne može živjeti na staroj slavi, pogotovo ako ste s takvom reputacijom došli u novi klub u kojem još niste ništa napravili, a toliko mu puta u prošlosti zagorčali život (Liga prvaka).

Cristiano Ronaldo u dresu Reala Izvor: Društvene mreže