NE MOŽE ŠUTJETI

Juventusov trener zaista pretjeruje svojim istupima; Modrić je dobio Zlatnu loptu, a on i dalje lupeta po svome...

05.12.2018 u 08:37

Bionic
Reading

Luka Modrić ove godine osvojio je sva najveća pojedinačna priznanja u svijetu nogometa, vrhunac je bila Zlatna lopta koju je primio na gala večeri France Footballa, ali ni taj izbor nije prošao bez kritičara, a jedan od njih je trener Juventusa Massimiliano Allegri

Na početku sezone Cristiano Ronaldo je stigao iz Reala u Juventus, a strateg 'stare dame' Allegri odmah se pretvorio u 'odvjetnika' portugalske zvijezde.

Modrić je slavio u svim relevantnim izborima za najboljeg nogometaša (Fifa, Uefa, France Football) što je razočaralo Ronalda, a Allegri je stalno držao stranu Ronaldu te tako omalovažavao dobitnika Modrića.

Ništa drugačije nije bilo ni sada kada je hrvatski kapetan uvjerljivo dobio najviše bodova za Zlatnu loptu te daleko iza sebe ostavio Ronalda na drugoj poziciji, no za Allegrija je samo jedan čovjek zaslužio tu nagradu.

'Cristiano Ronaldo je zaslužio Zlatnu loptu zbog svega što je napravio s Real Madridom u Ligi prvaka. S Portugalom kasnije na SP-u nije išlo. No pobjeda Modrića za njega je poticaj da bude čak još bolji i osvoji šesti trofej dok je u dresu Juventusa', rekao je Allegri.

  • +12
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL

'Povećao je razinu profesionalnosti u Juventusu koja je oduvijek bila u klubu. On je fantastičan igrač, ponizan dečko koji se sjajno uklopio i donio konkurentnost na treningu. Pravi je primjer mladima, bez obzira na sve uspjehe i 33 godine i dalje pazi na najmanje detalje', nahvalio je Ronalda po tko zna koji puta Juventusov stručnjak.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL