FIFA_SP_2018.svg

HRT-OVI STRUČNJACI

Joško Jeličić prokomentirao slavlje Hrvatske; nije mogao ni bez Josipa Pivarića, ali ovoga puta...

Bionic
Reading

Svoj komentar nove pobjede Hrvatske na World Cupu dali su nekadašnji hrvatski reprezentativci Robert Prosinečki i Joško Jeličić

Prvo je riječ na HRT-u dobio sadašnji izbornik BiH Robert Prosinečki.

'Pobjeda je najvažnija, nije bilo kao ni protiv Nigerije, a pogotovo ne kao protiv Argentine. Puno novih igrača koji nisu igrali zajedno, a najvjerojatnije više ni neće. Nedostajalo je dosta toga', iskren je bio 'Žuti'.

'Moramo biti zadovoljni s ekipom koja nikada nije igrala, jer je pobijedila jedan dobar Island. Kalinić je bio izvanredan. Atmosfera je i dalje odlična,' dodao je.

  • +37
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Island Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Došao je red i na kratku analizu Joška Jeličića.

'Sve čestike dečkima, stožeru, izborniku, još jedan korak prema našem cilju, dečki su se potrošili. Dalić je opet pametno mijenjao, jako dobro detektirao Jedvajevu indisponiranost, da je Island krenuo s visokim igračima, pa je ubacio Raketu koji je u kratko malom vremenu napravio razliku. Patili se jesmo, ali pobjeda je najvažnija.'

  • +14
Hrvatski navijači na stadionu Arena Rostov Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Jeličić je poznat kao veliki kritičar Pivarića, često mu je naš lijevi bočni bio meta te je par puta isticao kako to nije igrač za reprezentaciju, ali ovog puta stručni komentator HRT-a je pohvalio igru nogometaša kijevskog Dinama, te je istaknuo njegove zasluge kod prvog gola kada je Pivarić napravio veliki dio posla.

I zaista Pivarić je bio jedan od najboljih u pobjedi protiv Islanda pa je tako dobrom igrom 'ušutkao' i svog najjačeg kritičara Jeličića.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal