PRGAVA ZVIJEZDA

Još jedan potez koji Ibrahimoviću ne ide na čast!

04.11.2016 u 11:28

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahomović odigrao je slabo u porazu Manchester Uniteda 2:1 u gostima kod Fenerbahčea, a istaknuo se jedino sukobom sa Simonom Kjaerom i hvatanjem za vrat suparnika...

Slavni 35-godišnji napadač pogubio se posljednjih mjeseci u redovima Manchester Uniteda, a na pogodak čeka još od 29. rujna i utakmice protiv ukrajinske Zorje. Zlatan Ibrahimović čini se da polako gubi nogometnu moć, što je normalno u određenim godinama, no ne gubi na svojoj bahatosti, što je potvrdio i ovog četvrtka tijekom poraza od Fenerbahčea.

Nakon što je prije tjedan dana hvatanjem za genitalije provocirao suca, ovaj je put u Turskoj izazvao novi incident, sukobivši se bez pravog razloga sa Simonom Kjaerom.

Nakon udaranja tijekom borbe za loptu, Danac je tražio objašnjenje od Ibrahimovića, a dobio je hvatanje za vrat. Jose Mourinho i sudac Milorad Mažić smirivali su situaciju, a Zlatan je prošao bez kartona, ali mogao bi naknadno biti kažnjen od strane disciplinske komisije Uefe.

No, ako ga Uefa i kazni suspenzijom, ovakav Ibrahimović neće uopće nedostajati Unitedu, a posebno ne javnosti na Otoku i ljubiteljima nogometa koji ga sve žešće kritiziraju...