VELIKA LJUBAV

Jedan je od rijetkih koji stalno viđa Michaela Schumachera; njegove nove izjave izazivaju veliku pozornost: Dok god sam živ...

05.09.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Bivši šef Formule 1 Jean Todt postao je glavno 'glasilo' o Michaelu Schumacheru, o čijem zdravstvenom stanju se gotovo ništa ne zna od teške nesreće na skijanju u prosincu 2013.

U ovih gotovo devet godina malo je informacija o sedmerostrukom prvaku. Obitelj ga je izolirala od javnosti, dom mu pretvorila u vrhunski medicinski centar kako bi imao najbolju moguću zdravstvenu skrb, ali u kakvom je on stanju i koliko se uistinu oporavio od strašne nesreće, znaju samo njegovi najbliži.

Među njima je i Jean Todt, bivši šef Formule 1, koji je dugo godina surađivao s velikim Michaelom i postao njegov bliski prijatelj. On je jedan od rijetkih koji ima pristup njemačkom vozaču, redovito ga posjećuje, ali je isto vezan 'zavjetom šutnje' i pušta informacije na kapaljku.

No kad istupi u javnost to uvijek izazove veliku pozornost iako se u većini slučajeva ponavlja i fanovi ne mogu iz njegovih izjava saznati ništa novo. Sada se opet osvrnuo na legendarnog prvaka…

'Sretan sam što navijači, i to ne samo u Njemačkoj, toliko misle na njega. Ljudi toliko pitaju o Michaelu. Oni bi trebali znati da je on u najboljim rukama. U najboljoj je situaciji u kojoj može biti i okružen je ljudima koji ga vole', rekao je Todt za Bild te je dodao:

'Dok god sam na ovom svijetu, uvijek ću ga posjećivati. Nekad se vidimo tri puta tjedno, nekada ne cijeli mjesec.'

Obožava cijelu obitelj Schumacher…

'Oni su moji prijatelji i u stalnom smo kontaktu. Što god mogu učiniti za obitelj Schumacher, učinit ću to.'