KAKO ĆE REAGIRATI...

Je li ono što se dogodilo na Parku prinčeva potreslo Kyliana Mbappea? Napadaču PSG-a to zasigurno nije bilo ugodno slušati

15.08.2021 u 10:39

Bionic
Reading

PSG je u susretu drugog kola svladao Strasbourg 4:2, a utakmica će ostati upamćena po zvižducima pariških navijača koji su bili upućeni najvrednijoj zvijezdi Kylianu Mbappeu

Mladi napadač ušao je u zadnju godinu ugovora s PSG-om što znači da na kraju sezone može otići besplatno. U klubu ga svim silama pokušavaju zadržati, na stol su mu bacili petogodišnji ugovor koji bi prema nekim izvorima Mbappeu jamčio godišnju plaću preko 30 milijuna eura. Nije bilo dovoljno!

Francuz odbija staviti potpis, a to ne ljuti samo vlasnika Nassera Al-Khelaifija te ostale čelnike pariškog kluba nego i navijače. Oni su svoje razočaranje i ljutnju pokazali na Parku prinčeva.

Naime, kada je spiker na stadionu predstavljao igrače, kada je izgovorio ime Kyliana Mbappea, uslijedili su glasni zvižduci što je zasigurno pogodilo francuskog reprezentativca te bi moglo ubrzati njegovu odluku oko odlaska.

Inače, kao glavni kupci za Mbappea spominju se Real Madrid i Liverpool.

  • +5
PSG - Strasbourg, Le Championat, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Christophe Petit Tesson