KRUŽE GLASINE

Je li moguće da Neymar više nikad neće igrati za PSG?

11.03.2018 u 12:25

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama francuskih i španjolskih medija, postoji realna mogućnost da Neymar napusti PSG sljedećeg ljeta i više ne odigra niti jednu utakmicu za pariški klub...

Ispadanje PSG-a iz Lige prvaka i ozljeda gležnja te višemjesečna pauza od nogometa probudili su još snažnije glasine o odlasku Neymara iz Pariza i to već sljedećeg ljeta.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su ga katarski vlasnici kluba platili Barceloni čak 222 milijuna eura, uz plaću od tridesetak milijuna eura godišnje, dnevnik ACB tvrdi kako se Brazilac brzo razočarao novom sredinom i poručio svom ocu da započne operaciju odlaska iz Pariza i to pod svaku cijenu.

Francuski pak Le Parisien doznaje kako je došlo do sastanka sportskog direktora PSG-a Antera Henriquea sa samim igračem i njegovim predstavnicima, nakon čega je Henrique priznao da ne može garantirati ostanak 26-godišnje superzvijezde u Parizu.

Neymar koji je izazvao potres prošlog ljeta u Kataloniji sada je čini se spreman isto napraviti i PSG-u, no vjeruje se da ga klub neće pustiti bez odštete od barem 400 milijuna eura. Real se najčešće spominje kao sljedeća destinacija slavnog napadača, no uprava madridskog kluba morat će dobro razmisliti ima li smisla uložiti ogroman novac u tako problematičnog i nepouzdanog igrača...