čast ronaldu i messiju, ali...

Iznenadit ćete se koje bi igrače Klopp uzeo iz Reala i Barcelone

29.04.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Njemački nogometni stručnjak Jürgen Klopp, koji je nakon sjajnog posla u dortmundskoj Borussiji u listopadu 2015. stigao u Liverpool, ove sezone ima veliku priliku s 'redsima' izboriti direktan plasman u Ligu prvaka

Jürgen Klopp slovi za jednog od najboljih nogometnih trenera današnjice, pa je kao takav uvijek zanimljiv sugovornik i njegovo se mišljenje iščekuje. Tako je dao i intervju španjolskoj Marci, za koju je otkrio koje od igrača vodećih španjolskih klubova, Barcelone i Reala, najviše cijeni.

A kakav Klopp jest, iskren kao i uvijek, priznao je da igrače poput Cristiana Ronalda, koji izuzetno puno trenira i ulaže u sebe, respektira.

Međutim, kada bi nekog iz tih sastava trebao dovesti u svoju momčad - onda bi to bili, na veliko iznenađenje, igrači iz drugog plana.

'Toni Kroos je izuzetan nogometaš. Tako je profinjen i vješt s loptom, pa je njegov značaj za Real nemjerljiv. Jako mi se sviđa jer uvijek zna što treba napraviti s loptom', pohvalio je svog sunarodnjaka Klopp, a onda se prebacio na katalonski sastav.

'Sergiju Busquetsu tek je 28 godina, a čini se da već 16 godina igra na istoj poziciji. To je igračina.'

Naravno, kako je govorio za španjolski sportski list, Klopp je pohvalio još trojicu španjolskih igrača, a to su Thiago Alcantara, David Silva i Pedro.