s razlogom ljutit na napise

Ivan Rakitić otkrio pozadinu dolaska navijača pred njegovu kuću i zašto je otišao u Sevillu

13.05.2019 u 16:12

Bionic
Reading

Veznjak Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije, Ivan Rakitić, ni kriv ni dužan našao se u centru pozornosti zbog napisa španjolskih novinara koji su uz njegovo ime vezatli skandal, a kojeg nije bilo

U Barceloni su teško podnijeli ispadanje od Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Igrači su dobili dva slobodna dana, a naš ih je reprezentativac Ivan Rakitić iskoristio za odlazak u Sevillu kako bi posjetio obitelj. No, njegov je 'izlet' zasmetao radikalnim navijačima koji su mu stigli pred kuću i zatražili objašnjenje... Tako su barem prenijeli španjolski novinari, napisavši kako su se pred Rakitićevim domom pojavila dva pripadnika navijačke skupine 'Boixos Nois'.

Njima je zasmetalo što je Rakitić na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je u društvu sina bivšeg predsjednika Seville Josea Maria del Nida Carrasca. Ta je fotografija brzo obrisana, a Rakitić je u nedjelju sudjelovao u pobjedi 2:0 nad Getafeom.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon tog dvoboja, nije imao problema izaći pred novinare i iznijeti svoj stav o cijelom slučaju. 

'Nemam problema tražiti oprost', rekao je Rakitić, a prenosi sport-english.com.

'Ja sam otac i muž i obitelj je najvažnija stvar. Otišao sam u Sevillu vidjeti svoju obitelj. Što se posjeta navijača tiče, do moje su kuće stigla dva navijača, nije bilo nikakvih probelma i donijeli su mi zahvalnicu za sve što sam dao klubu. A što se mene tiče, ja navijače poštujem, dok na terenu uvijek dajem 100 posto'.

Prema tome, opet se uz Rakitića vežu izmišljeni problemi, a za što on ne snosi nikakvu odgovornost.