ima mjesta za napredak

Ivan Perišić zabio u svojem 100. nastupu za Vatrene pa komentirao neočekivani remi s Armenijom; objasnio je i trebamo li strahovati za uspjeh na Euru

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 01.06.2021 21:56
  • Objavljeno 01.06.2021 u 21:45
Bionic
Reading

Ivan Perišić se oglasio nakon neočekivanog remija s Armenijom

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u Velikoj Gorici protiv Armenije 1:1. Bio je to prvi ispit Dalićevih izabranika koji nisu baš položili s visokim ocjenama. Hrvatska je povela preko Ivana Perišića, da bi kasnije za 1:1 zabio Wbeymar Angulo.

  • +31
Hrvatska - Armenija, pripremna utakmica za Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon utakmice se oglasio i strijelac pogotka za Hrvatsku.

'Volio bih sve mijenjati za pobjedu, to je najvažnije na kraju. Nije bitno tko zabija i kome je koja utakmica. Ovo je prijateljska utakmica i imamo puno mjesta za napredak. Bilo je dobrih stvari, ali i loših, pogledati ćemo video i vidjeti gdje smo griješili. Imamo još Belgiju i dovoljno dana da se pripremimo i na najbolji mogući način otvorimo Euro', rekao je Perišić za Novu TV pa dodao:

'Igrao sam tijekom karijere na skoro svim pozicijama. Za Hrvatsku mi nije problem bilo gdje odigrati. Odigrati ću svoje tamo gdje me izbornik vidi i dati svoj maksimum pa kako to ispadne. On odlučuje i mi moramo biti spremni. Optimist sam za Euro. Mi smo uvijek bili pravi na turnirima, nema straha, imamo puno dobrih igrača i još dovoljno dana za pripremu. Tamo će biti publike i to će nam dati još dodatnu motivaciju', zaključio je Perišić.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal