Remi s Armenijom

Izbornik Zlatko Dalić detektirao ključan problem reprezentacije i najavio promjene za Euro na kojem je uvjeren da ćemo biti pravi

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 01.06.2021 21:14
  • Objavljeno 01.06.2021 u 21:14
Bionic
Reading

Zlatko Dalić osvrnuo se na remi s Armenijom

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prvu pripremnu utakmicu za Europsko nogometno prvenstvo. Protivnik u Velikoj Gorici bila je ne baš jaka Armenija, ali i oni su bili prejaki da bi ih pobijedili. Ivan Perišić je zabio za vodstvo, dok je Wbeymar Angulo izjednačio u 71. minuti za veliki remi Armenaca. Hrvatsku je mučila realizacija.

  • +31
Hrvatska - Armenija, pripremna utakmica za Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Stvorili smo jako puno prilika, ali nismo zabili drugi gol. Ovakvi protivnici stanu u svojih 25 metara, a nama nedostaje probijanje takvog bunkera. Kad izborimo šansu ne postignemo gol. Svjestan sam da nam je to problem. Sve je bilo dovoljno dobro. Tako je to kada izborite puno šansi. Problem je realizacija i s tim ne mogu biti zadovoljan. Taj dio ćemo analizirati', rekao je izbornik Zlatko Dalić pa dodao:

'Nisam zabrinut ni nezadovoljan. Puno smo promašili. Bio nam je potreban drugi gol do kojeg nismo mogli. Nedostajalo je koncentracije u završnici. Idemo polako. Ovo su pripreme. Što se tiče Brekala, on je ozlijedio gležanj, ali nije to ništa opasno niti ozbiljno', rekao je Dalić.

Izbornik je najavio i povratak na staro.

'Vratit ćemo se u 4-2-3-1 formaciju. Tražit ćemo standardnost, ali i trku, agresivnost i borbenost. Imamo vremena. Više nećemo mijenati sustave niti raditi izmjene. Danas smo probali nešto, ali nema više eksperimenata. Nisam pesimist. Neću dopustiti da se nešto negativno događa. U tome neću posustati i neću odustati. Kad bude trebalo, bit ćemo pravi. Rezultat nije dobar, ali neće nas to pokolebati', poručio je Dalić

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal