snažna poruka bivšeg 'vatrenog'

Ivan Klasnić prošao je tri transplantacije bubrega i svjestan je opasnosti od koronavirusa: Molim vas, nemojte ignorirati...

19.03.2020 u 21:26

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (40), koji se nalazi u rizičnoj skupini koju napada koronavirus, poslao je poruku preko društvenih mreža poručivši ljudima da se drže pravila.

'Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Nažalost, moj imuni sustav nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri translpatacije bubrega. Molim te, nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila,' napisao je Ivan Klasnić na Instragamu.

>> ŽIVOTNA PRIČA: Ivan Klasnić otvorio dušu, otkrio nam je što je savjetovao Rakitiću ako napusti Barcelonu: Kao Superman sam, imam četiri bubrega

Bivši napadač hrvatske reprezentacije je imao tri transplatacije bubrega i nalazi se u rizičnoj skupini ljudi koje napada koronavirus. Nedavno je i obolio i od virusa zbog kojeg je ostao bez kose.

Bivši napadač St. Paulija, Werdera, Nantesa, Boltona i Mainza pružio je podršku i liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koji se već danima neumorno rade na sprečavanju širenja koronavirusa.

'Liječnici i svo bolničko osoblje dosegli su svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla,' poručio je Klasnić koji je u dresu Hrvatske upisao 41 nastup i postigao 12 golova.