NEPOTREBNA STRKA

Istina o hrvatskom dresu i 'kanti za smeće' je ipak totalno drukčija; evo što se dogodilo u argentinskoj svlačionici

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 15.12.2022 14:58
  • Objavljeno 15.12.2022 u 14:08
Bionic
Reading

Argentinski reprezentativci su burno proslavili pobjedu protiv Hrvatske, a u prvi tren se činilo da su u svojem veselju pretjerali i da su se nekorektno ponašali prema dresovima Vatrenih koje su zamijenili nakon utakmice. No prava istina je zapravo totalno drukčija

Podsjećamo, mašući dresovima uz pjesmu u jednom trenutku netko iz argentinskog stožera bacio je hrvatski dres u kantu, što se moglo vidjeti u priloženom videu koji je na društvenim mrežama objavio Paulo Dybala.

Odmah se u hrvatskoj javnosti digla strka, Argentinci su zbog dresa postali državni neprijatelji broj 1. No, kako se doznaje nešto kasnije ispalo je da 'Gaučosi' u svojem slavlju u svlačionici nisu pokazali nikakvo nepoštovanje. Naime, dres nije završio u kanti za smeće, nego je to bila kanta za prljavo rublje kakve se nalaze u svim svlačionicama.

Oni koji su igrali ili igraju nogomet, bilo na profesionalnoj, bilo na amaterskoj razini, znaju da u svlačionici postoje posude i kante u koje se odlaže prljavi veš. Eto, tako je barem malo skinuta mrlja iz argentinske svlačionice.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal