TAKO JE TO U ŽIVOTU

Iskrene izjave nogometaša kojeg je Osijek na početku sezone poslao na posudbu u Istru 1961: Žao mi ih je, ali...

07.08.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 u susretu su 4. kola SuperSport HNL-a u Puli svladali Osijek sa 1:0, a komentar dvoboja dao je napadač domaće momčadi Vinko Petković

Jedini gol na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u trećoj minuti sudačke nadoknade. Alžirac je prihvatio jedno dubinsko proigravanje i zatim sjajnim lobom prebacio istrčalog hrvatskog reprezentativca Ivušića.

Zanimljivo, komentar poslije susreta, za Istrin službeni Facebook, dao je igrač koji je stigao na posudbu iz Osijeka Vinko Petković koji je priznao da su mu osjećaji pomiješani.

'Osjećaj i emocije su pomiješani. Bila je ovo vrlo iscrpljujuća utakmica, borili smo se kao lavovi, djelovali smo kao momčad. Protiv mog Osijeka smo upisali ta prva tri boda, žao mi ih je, ali život ide dalje, to je sport', rekao je Petković i dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Drago mi je što smo razveselili navijače. U intervjuu prije ove utakmice sam rekao da je malo i nama igračima teško, da je malo deprimirajuće kad je loš start, ali vjerovao sam u ekipu, vjerovao sam u trenera i odradili smo odličan posao. Mislim da je ovo sada jedan zalet da idemo ka boljim rezultatima i mirnijim vodama i idemo u Šibenik po bodove.'

  • +20
NK Istra 1961 - NK Osijek, 4. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore