FIFA_SP_2018.svg

nije mu lako...

Igor Štimac 'probio' se do Nikole Kalinića i otkrio kako se odbačeni napadač osjeća

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 22.06.2018 20:54
  • Objavljeno 22.06.2018 u 20:54
Bionic
Reading

Hrvatska slavi veliku pobjedu protiv Argentine, no nije baš svima do slavlja. Tako je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac otkrio kako se čuo s Nikolom Kalinićem kojeg je izbornik Zlatko Dalić prekrižio i izbacio iz momčadi koja rastura na SP-u u Rusiji...

Nikola Kalinić nije imao strpljenja, ali nije imao ni takta... Zato ga je izbornik Dalić nakon prve utakmice s Nigerijom odlučio 'riješiti muka' te ga je jednostavno izbacio iz momčadi.

Kaliniću se nije svidjela ideja da bude adut s klupe, a Dalić takvo ponašanje - opravdano - nije želio tolerirati. Nezadovoljni mu pojedinci jednostavno u ovakvoj sjajnoj momčadi ne trebaju. Ako se netko ne zna ili ne želi podrediti kolektivu, slobodan je. Tako je Kalinić spakirao stvari i iz St. Peterburga se uoči utakmice s Argentinom vratio u Hrvatsku. Sad se odmara negdje na Pelješcu, ima dovoljno vremena razmišljati i promišljati o svojim potezima.

U međuvremenu nije želio komentirati svoj status, no zato je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac za Večernji list otkrio kako se ipak uspio čuti s odbačenim golgeterom Nikolom Kalinićem.

'Upire se prstom, a od Nikole još nismo doživjeli izjavu niti obraćanje javnosti', kazao je Štimac za Večernji list i dodao:

'Čuo sam se s njim i znam da je shrvan. Nije mu lako, žao mu je što je odstranjen i što nije dio te priče. No, ostavimo to po strani, imat ćemo priliku i s njim razgovarati.'

Nikola Kalinić vratio se iz Rusije nakon što je izbačen iz hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Sa Štimcem se složio i Dario Šimić koji je bio gost u njegovoj emisiji.

'Treba mu dati priliku da kaže što se dogodilo. Dogodila se ova situacija u kojoj će igrač najviše ispaštati. Žao mi je jer je on uvijek bio korektan', zaključio je Dario Šimić.