bezobrazni zlatan

Ibrahimović svojim potezom šokirao Ameriku: Tako se ne smiju slaviti golovi…

29.04.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović možda je svojim pogotkom donio pobjedu Los Angeles Galaxyju protiv Real Salt Lakea, no proslava unošenjem u lice Neduma Onuohe nije mu trebala…

Slavni švedski 37-godišnji napadač nije mogao bolje započeti novu sezonu MLS-a. Ima osam postignutih golova u sedam utakmica, a njegov LA Galaxy na samom je vrhu i neće mu se dogoditi da propusti doigravanje, što se dogodilo prošle sezone.

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ove nedjelje Ibrahimović je ponovo bio ključan čovjek na terenu, jer je postigao pobjednički pogodak za 2:1 protiv Real Salt Lakea, no način na koji je proslavio taj gol u 78. minuti nije mu trebao.

Naime, umjesto da slavi sa suigračima, unio se u lice engleskog braniča nigerijskih korijena, Neduma Onuohe i vrijeđao ga.

Bez obzira što se dogodilo ranije tijekom susreta, ovakav nivo provociranja ispod je reputacije jednog od najboljih nogometaša svijeta u posljednja dva desetljeća, a Onouha je bio šokiran onime što je doživio.

'Kaže da je zaštitno lice MLS-a, a tako se ponaša na terenu. Došao mi se ispričati, jer mi od je od 60. minute prijetio da će me ozlijediti. To se ne govori na terenu. Nisam prihvatio ispriku, jer to je neprihvatljivo,' naglasio je bivši dugogodišnji branič Manchester Cityja koji je prije dolaska u SAD igrao za engleski QPR.

'Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Poznajem sebe. Kad se naljutim, dobro se osjećam,' pravdao se pak Ibrahimović koji ipak ne bi trebao prelaziti granicu dostojanstvenog ponašanja…