OPTUŽBE SA SVIH STRANA

I Vuk Jeremić komentirao Šimunićev potez

23.11.2013 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što su postupak Joea Šimunića te njegovo neprimjereno izvikivanje nakon utakmice Hrvatska - Island osudili hrvatski političari te domaći i svjestki mediji, te se čeka kazna Fife i HNS-a, o postupku hrvatskog reprezentativca raspravlja se i u Srbiji

Nakon što je Josip Šimunić pobjedu nad Islandom i plasman na SP u Brazil svojim šokantnim potezom pokvario, a što je tportal.hr osudio, to su učinili i brojni svjetski mediji, ali i dio hrvatskih političara. Naravno, taj Šimunićev poklič 'za dom', na što je publika odgovarala sa 'spremni', izazvao je i burne reakcije u Srbiji.

No bivšeg ministra vanjskih poslova Srbije te predsjednika generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuka Jeremića, zasmetala je i 'mlaka' reakcija Hrvatskog nogometnog saveza, koji je na svom twitter-profilu prozvao 'francuskim sobaricama' - koje su Šimunićev postupak opravdale 'jer je bio emotivan'.

Naravno, Šimunićev potez je za svaku osudu, ali baš kao što je bilo i Jeremićevo puštanje 'Marša na Drinu' usred skupštine UN-a.