veselo na šipanu

I Thompson bi bio ponosan; poslušajte kako jedan od najboljih svjetskih golmana, Nijemac Manuel Neuer pjeva 'Oj Zagoro, lijepa li si...'

12.07.2020 u 16:12

Bionic
Reading

Jedan od najboljih golmana današnjice i čuvar mreže minhenskog Bayerna, Nijemac Manuel Neuer, već nekoliko dana boravi u Hrvatskoj

Nakon što je prije par dana oduševio ljude u Omišu u koji je stigao s biciklom i platio piće u jednom od lokalnih kafića, 34-godišnji golman Bayerna i 'elfa' Manuel Neuer otputovao je prema Dubrovniku. Boravak u ovom gradu iskoristio je i za posjet okolnih otoka, a na Šipanu ga je ugostio još jedan njegov dugogodišnji prijatelj, naš proslavljeni vaterpolist iz Pro Recca Nikša Dobud.

'Manuel i ja poznajemo se godinama, a upoznao nas je Toni Tapalović, inače trener golmana u Bayernu. Manuel me oduševio svojom jednostavnošću i družimo se kad stignemo', rekao je Dobud za tportal.

Poznato je da Neuer jako voli Hrvatsku pa je naučio i hrvatski jezik, a zna kartati i belot. Obožava hrvatske pjesme, a najdraži izvođač mu je Jasmin Stavros, posebno pjesma 'Dao bih sto Amerika'.

Bez pjesme nije moglo ni ovoga puta. S time da je sada otpjevao i Thompsonovu 'Lijepa li si...'

A kako je to izgledalo, odnosno zvučalo, pogledajte u prilogu.

Nakon posjeta ovom dijelu Jadrana, Neuer putuje mrvicu sjevernije, na Makarsku rjvijeru, točnije prema Brelima.