NA ULICAMA PARIZA

Huligani PSG-a na Dan žena sramotnim transparentom uvrijedili suprugu braniča Barcelone, omiljenu pjevačicu Shakiru

09.03.2021 u 10:40

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Barcelone (srijeda, 21 sat), navijači pariškog kluba su na ružan način uvrijedili pjevačicu Shakiru

PSG je u prvoj utakmici na Camp Nou svladao Barcelonu 4:1 te se od francuskog prvaka očekuje da kod kuće potvrdi prolaz u četvrtfinale natjecanja, a taj dvoboj dobio je ružnu uvertiru.

'Navijači' pariške momčadi, koji su i u prošlosti svojim huliganskim ponašanjem privlačili pozornost javnosti, opet su došli do naslovnica medija.

U nedjelju su na 'zub' uzeli kolumbijsku pjevačicu Shakiru, inače suprugu braniča Barcelone Gerarda Piquea. Oni su u noćnim satima izašli na ulice grada, palili baklje i druga pirotehnička sredstva te su izvijesili transparente pogrdnih sadržaja.

  • +11
Barcelona - PSG Izvor: EPA / Autor: ALBERTO ESTEVEZ

Tako su na jednom transparentu Shakiru usporedili s prostitukom, a na drugom su napisali kako 'Barcelona nije dobrodošla' u Parizu.

Naravno, normalan svijet je preko društvenih mreža stao u obranu atraktivne kolumbijske pjevačice koja je tako ružno izvrijeđana baš na Međunarodni dan žena.