ODE KOLJENO!

HSV ostao bez Paola Guerrera

10.09.2009 u 18:01

Bionic
Reading

Peruanski reprezentativac izbivat će nekoliko mjeseci s travnjaka zbog ozljede križnih ligamenata koljena. Nažalost, trenutno najbolji strijelac Bundeslige neko vrijeme neće moći puniti svoj konto pogodaka u majici HSV-a

Napadač vodeće momčadi njemačkog nogometnog prvenstva Hamburger SV-a i peruanski reprezentativac Paolo Guerrero (25) izbivat će s travnjaka nekoliko mjeseci zbog ozljede križnih ligamenata koljena koju je zadobio tijekom kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Venezuele u srijedu.

'Prve informacije nakon pregleda u Peruu govore o tome da je Paolo istegnuo križne ligamente. Ovo je vrlo težak udarac za sve nas jer je Paolo bio naš najbolji strijelac u dosadašnjem tijeku sezone te je ujedno bio i vođa momčadi na terenu', rekao je trener HSV-a Bruno Labbadia dodavši da će se Guerrero po povratku u Hamburg podvrgnuti dodatnim pretragama.

U prva četiri prvenstvena kola Guerrero je postigao četiri pogotka i trenutačno se nalazi na vodećem mjestu liste strijelaca Bundeslige.

Inače, Guerrero je drugi igrač HSV-a koji je ozlijedio križne ligamente tijekom ove reprezentacijske stanke, branič Namibije Collin Benjamin zadobio je djelomičnu rupturu ligamenata tijekom subotnjeg prijateljskog ogleda protiv Svazija.