Kvalifikacije za SP

Hrvatsku je protiv Slovenije koštala bahatost; ruski kapetan otkrio što mu je rekao slovenski reprezentativac, a to ne ide na čast Daliću i 'Vatrenima'

29.03.2021 u 09:43

Bionic
Reading

Kapetan ruske nogometne reprezentacije Artem Dzjuba je pričao s Mihom Mevljom iz Slovenije, a ovaj mu je otkrio ključ pobjede protiv Hrvatske

Hrvatska je loše otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. U prvom je kolu izgubila od Slovenije, a onda neuvjerljivo slavila protiv Cipra. U utorak u 20:45 'Vatreni' dočekuju Maltu protiv koje će u šarenom sastavu pokušati doći do nova tri boda koja bi ipak trebali upisati.

Nakon dva odigrana kola prva je Rusija koja je pobijedila Maltu i Sloveniju. Poslije slavlja protiv Slovenije od 2:1, ruski je kapetan Artem Dzjuba pričao o Slovencima, a dotaknuo se i Hrvatske.

'Slovenija se pokazala kao težak suparnik, ali to smo i očekivali. Posebno me impresionirao Iličić. Kako je to dobar igrač! Zadnji puta me tako impresionirao Luka Modrić i Hrvatska. Uživam u pritisku. Oko reprezentacije je puno zlonamjernih ljudi i zato sam još sretniji što smo pobijedili i ušutkali ih. Jesenas nam je bilo teško i nadam se da mo krenuli u novi pozitivni niz', rekao je Dzjuba.

Kapetan Rusije otrkio je i kako je Hrvatsku protiv Slovenije koštala bahatost.

'Pitao sam slovenskog reprezentativca Mihu Mevlju koji igra u Sočiju što se događalo na utakmici u Ljubljani kada su pobijedili Hrvatsku. Rekao mi je da su Hrvati bili jako bahati prema njima i da su zato kažnjeni', otrkio je Dzjuba.

  • +50
Slovenija - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2022. u Kataru Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL