ISKRENA REAKCIJA

Dejan Lovren nije bježao od onoga što vidi i cijela hrvatska nogometna javnost: Moramo se probuditi...

27.03.2021 u 21:31

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Rijeci svladala Cipar s minimalnih 1:0 te osvojila prva tri boda, a svoje mišljenje o utakmici dao je Dejan Lovren

Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Pašalić u 40. minuti. Veznjak Atalante iskoristio je veliku pogrešku gostujućeg stopera Soterioua koji je glavom pokušao vratiti loptu svom vrataru, ali tu loptu je presjekao Pašalić i glavom s pet metara zatresao mrežu.

'Nismo baš previše zadovoljni, ali gledajući Sloveniju i ovu utakmicu, naravno da je važnije imati ta tri boda u džepu. Moramo opet biti prema sebi kritični, ja opet kažem, jako smo udaljeni od naše forme, što je dobro i negativno, ima prostora za napredak, ali ne možemo čekati, čekati i tražiti formu. Moramo se probuditi', rekao je Dejan Lovren za Novu TV.

  • +75
Hrvatska - Cipar, kvalifikacije za SP u nogometu 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska je u kvalifikacije ušla nakon jedne pobjede i pet poraza u Ligi nacija. Je li ste odrazilo na igru?

'Ima sigurno nešto i u tome, nije da smo donijeli neku pozitivu iz Lige nacija. Velika je razlika bila protiv kojih smo ekipa igrali. Fali nam to nešto, neka završnica, ali opet kažem, vjerujem u ovu ekipu. Bit će bolje, moramo dalje', dodao je hrvatski branič.

U utorak je na redu Malta. Pobjeda je jedina opcija...

'Dat ćemo sve od sebe, bitna su nam tri boda, nije bitno je li to lijep nogomet ili nije. S našom kvalitetom moramo bolje igrati, stvarati više akcija i, naravno, na kraju uzeti tri boda.'