NEUGODNO IZNENAĐENJE

Hrvatsku je dotukao igrač od kojeg je to Čačić najmanje očekivao!

12.06.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Drugoligaški nogometaš Hordur Magnusson proslavio se pobjedničkim pogotkom protiv hrvatske reprezentacije u nedjelju u Reykjaviku. Branič kojem karijera nije blistava tako je postao junak Islanda u jednoj od ključnih utakmica, što se malotko nadao, no u posljednje vrijeme mu jako dobro ide...

Island se trijumfom protiv Čačićeve družine u potpunosti vratio u igru za prvo mjesto na ljestvici skupine I, a junak u Reykjaviku postao je igrač od kojeg je to malotko očekivao.

  • +15
Kvalifikacije za odlazak na SP, skupina I, 6. kolo, Island - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Riječ je o braniču Horduru Magnussonu, članu engleskog drugoligaša Bristol Cityja kojem karijera definitivno nije blistava, ali ovaj sretan gol ramenom skrenut će pozornost na njega.

Mladi 24-godišnji branič prošao je doduše Juventusovu nogometnu školu, ali nije se snašao u torinskom klubu pa je morao na posudbe u Cesenu i Speziju, da bi prošlog ljeta potpisao za Bristol City za koji igra i danas.

Zanimljivo, u cijeloj seniorskoj karijeri zabio je ukupno četiri pogotka, a od toga dva u posljednje dvije utakmice Islanda. Naime, u prijateljskom susretu u ožujku u gostima kod Irske također je zabio jedini gol na utakmici.

Magnusson ima ukupno deset nastupa za izabranu vrstu, no postao je redovit u ovom kvalifikacijskom ciklusu i izbornik Hallgrimsson može biti zadovoljan svojom odlukom da mu da priliku. Naši pak mogu žaliti što ga nisu bolje čuvali u 90. minuti ove nedjelje...