RAZOČARANE ZVIJEZDE

Evo kako su šok na Islandu doživjeli Modrić i Mandžukić

12.06.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Hrvatske nogometne zvijezde Luka Modrić i Mario Mandžukić teško su podnijeli poraz na Islandu nakon kojeg se odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje se 2018. igra u Rusiji, potpuno zakomplicirao

Šok za naše nogometaše, koji su odigrali najlošiju utakmicu u ovom kvalifikacijama, stigao je u posljednjoj minuti. No, od samog početka vidjelo se kako je većina naših nogometaša već u mislima bila na godišnjem odmoru…

'Razočaran sam s rezultatom najviše, a nakon toga i našom igrom. Možda jedino mogu spomenuti prvih 20 minuta kad smo bili dobri, a potom smo igrali jako sporo. Isto tako gotovo bez kretanja po terenu. Tako se ne može igrati protiv ekipa kao što je Island', kazao je, prenose Sportske novosti, nakon utakmice Luka Modrić koji se trudio, ali nije išlo.

'Nedostajalo je htijenja i zalaganja, tu smo morali bolje svi, ja prvi. Ovo je definitivno ogledalo kako ne treba ući u utakmici na ovakvim gostovanjima, to treba popraviti u Turskoj i Ukrajini', rekao je bez dlake na jeziku Mario Mandžukić koji je utakmicu igrao ozlijeđen tj. pod blokadom i vidjelo se da nije pravi.

  • +15
Kvalifikacije za odlazak na SP, skupina I, 6. kolo, Island - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ne treba raditi dramu od ovoga, nismo bili pravi, ne znam zašto i kako, ali završilo je kako je završilo i treba izvući pouke', dodao je Mandžo.

Nakon ovog neočekivanog poraza situacija na ljestvici sada se potpuno zakomplicirala. Hrvatska je i dalje na prvom mjestu, ali s istim brojem bodova kao i Island.