igrači zaslužuju pravog trenera

Jeličić bez imalo skrivanja prozvao glavnog krivca za poraz!

12.06.2017 u 07:43

Bionic
Reading

Porazom 1:0 u Reykjaviku od Islanda Hrvatska više nije usamljena na vrhu skupine I kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine. Osim poraza, još više boli to kada se vidi od kakvih je igrača Hrvatska sastavljena, a kakva je bila prezentacija. Bez obzira na nama neugodan lipanj... Jer drugima je valjda rujan?!

'Ovo je bilo jako loše. Naši igrači zaslužuju trenera koji će ih voditi na pravi način. Ova reprezentacija ima kvalitetu, ali... ki bi, da bi...', pomalo sarkastičan bio je Joško Jeličić, aludirajući na izjavu Ante Čačića koji je dao takav odgovor na pitanje zašto nije mijenjao igrače kada je vidio da u igri baš i nema pomaka.

  • +15
Kvalifikacije za odlazak na SP, skupina I, 6. kolo, Island - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Bili smo potrošeni, a nismo imali reakciju s klupe. Praktički smo odradili samo jednu izmjenu. Čačić je puno pričao, a malo rekao. Igrali smo očajno i nastavili loš niz. Sjetimo se drugog poluvremena s Ukrajinom, potom metle u Estoniji, a sada je došao ovaj poraz od dobrog Islanda', mišljenja je Jeličić.

'Imamo takav potencijal, takvu širinu, a to ne pokazujemo. Stalno se skrivamo iza rezultata, a sada nam je to rezultat i pokazao. Vrijeme je da počnemo razmišljati o igri', prozvao je Jeličić Čačića još jednom, a što je dan prije otkrio i Zvonimir Boban, konstatiravši kako je na Euru porotiv Portugala evidentna bila Čačićeva taktička nezrelost.

'U Rusiji moramo napraviti ozbiljan rezultat s ovakvim igračima. Ovo je možda bio loš dan, ali u Rusiji nas čekaju vrhunske ekipe', zaključio je britki Jeličić.