PAO JE POTPIS

Hrvatskom prvoligašu je donio milijune, a zatim svojim emotivnim izjavama dirnuo u srce sve navijače bivšeg kluba

22.09.2020 u 17:29

Bionic
Reading

Antonio Čolak više nije igrač HNK Rijeka. Hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u redovima grčkog PAOK-a

Čolak je u dresu Rijeke odigrao 92 utakmice i postigao 51 pogodak osvojivši pritom dva Kupa Hrvatske.

'Jako sam sretan što sam potpisao za PAOK koji je najveći klub u Grčkoj i koji se bori za Ligu prvaka. Ulaskom u Ligu prvaka ispisali bismo povijest', rekao je Antonio Čolak, a njegove riječi prenosi službena stranica riješkog prvoligaša.

Čolak je u Rijeci ostavio dubok trag, odličan na terenu, jednostavan i pristupačan van terena. Odličan nogometaš, još bolja osoba.

'Jako sam tužan jer odlazim iz Rijeke gdje sam doživio najljepše trenutke u karijeri koje sam dijelio sa suigračima i navijačima', rekao je Čolak.

'Sve što sam proživio u Rijeci ostat će mi u lijepom sjećanju. Osvojili smo dva trofeja, postao sam najbolji strijelac i najbolji igrač lige prošle sezone. Postao sam reprezentativac Hrvatske, i ponavljam, to su najljepši trenuci u karijeri. Hvala cijeloj ekipi, svim trenerima, stručnom stožeru, Upravi kluba, predsjedniku Damiru Miškoviću, Srećku Juričiću i Ivanu Manceu. Hvala mojoj obitelji, djevojci Dijani, menadžerima, svima koji su me podržali u dobrim, ali i u teškim trenucima', ustvrdio je Čolak na kraju poželjevši Rijeci sve najbolje ove sezone.

  • +4
Osijek - Rijeka, 4. kolo HT Prve lige, 2020/21 Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Želim Rijeci sve najbolje, da klub ostvari svoje ciljeve i ponovo osvoji trofej. Držim fige da Rijeka uđe u grupnu fazu Europske lige, bio bi to veliki rezultat. Od srca svima u klubu i svim navijačima želim sve najbolje, bili ste mi velika podrška. Voli vas Čoki gol!', rekao je Antonio Čolak.

PAOK će Rijeci platiti tri milijuna eura i 15 posto od idućeg transfera, a Čolak bi trebao zarađivati 450 tisuća eura po sezoni.