ovo se zove dobar posao

Hrvatski reprezentativac ove sezone nije odigrao ni minute za lidera Bundeslige, ali zato će mu utjeha biti transfer u jedan od najvećih njemačkih klubova

30.08.2021 u 19:06

Bionic
Reading

Branič Wolfsburga, 23-godišnji Marin Pongračić, kojem se izuzetno veselio i izbornik Zlatko Dalić, ali kojeg su mononukleoza, pa potom i koronavirus, udaljili od reprezentacije, sada bi mogao napraviti veliki iskorak u svojoj karijeri

Marin Pongračić u studenome prošle godine debitirao je u dresu hrvatske A reprezentacije, a u svojim igrama pokazao je veliki potencijal te je bio među gotovo izvjesnim putnicima na Euro.

Međutim, splet nesretnih okolnosti, počev s koronavirusom, pa potom i ozljedom, udaljili su Pongračića, ne samo od hrvatskog reprezentativnog dresa, nego i od udarnog sastava Wolfsburga. Istina, igrao je Pongračić u proljetnom dijelu sezone, ali ne onoliko koliko zaslužuje svojim kapacitetima i nogometnim znanjem.

U ovoj sezoni, u prva tri kola Bundeslige, nije igrao ni minute za Vukove, koji su trenutno jedina stopostotna momčad u Njemačkoj.

I zato je s velikim veseljem primio vijest kako bi uskoro trebao otići na jednogodišnju posudbu u dortmundsku Borussiju.

Inače, na klupi Žuto-crnih iz Dortmunda, sjedi Marco Rose, trener koji je već surađivao s Pongračićem u Red Bull Salzburgu.

Prema informacijama iz njemačkih medija, Pongračić bi prvo otišao na jednogodišnju posudbu, a tada bi ga Borussia mogla otkupiti za 12 do 13 milijuna eura.