Zvijezda Hoffenheima

Hrvatski napadač Andrej Kramarić otvorio dušu uoči nastavka sezone u Bundesligi: Nisam baš najzadovoljniji, ali…

01.05.2020 u 16:29

Bionic
Reading

Andrej Kramarić, napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima, polako hvata formu za nastavak sezone, a prekid zbog pandemije koronavirusa iskoristio je kako bi sanirao i lakšu ozljedu gležnja

Dok se čeka nastavak Bundeslige 28-godišnji hrvatski napadač Andrej Kramarić polako hvata formu kako bi što spremnije dočekao prve utakmice nakon obavezne karantene.

No, zasad još nije poznat datum kada se nastavlja Bundesliga iako igrači naveliko treniraju.

'Bili su dosta optimistični, svi su bili sigurni da će sve početi 9. svibnja, ali vjerojatno Vlada nije dala zeleno svjetlo, iako još uvijek treniramo u grupama, najraniji rok početka bi bio 16. svibnja. Mislim da svi putevi idu u pozitivnom smjeru, možemo očekivati da će se kroz maksimalno četiri tjedna vratiti Bundesliga', kazao je Kramarić u podcastu za Sportklub dodavši:

'I Hoffenheimu se moram zahvaliti, jer stvarno su uz mene i velika su mi podrška iako sam dosta pod ozljedama. Ja sam zadovoljan što mi pružaju, a i oni su što sam sve dao za njih. U klubu sam praktički svakodnevno, tu su treninzi, terapije... Što se tiče treninga, igrači su podijeljeni u šest grupa sa po četiri igrača, maksimalno smo dva sata u klubu. Pričam s drugim igračima vidim da su zadovoljni, tako da na neki način svi su pozitivni', dodao je dobro raspoloženi Kramarić.

Na pitanje kako je zadovoljan s momčadi te kakvi su zapravo ciljevi s Hoffenheimom kazao je:

'Zadovoljan sam s klubom i odnosom prema meni. Moram reći da nakon te epizode s Leicesterom drukčijim očima gledam Njemačku i Hoffenheim. A i prilagodba je bila sjajna, uživam u svemu ovdje. Sve imam što bi svaki sportaš poželio i sanja. Jasno da nisu najbolji rezultati ove sezone, dosta igrača se promijenilo, ali sigurno da imamo kvalitetu da budemo u top šest, sedam klubova u Bundesligi i trebali bismo izboriti Europsku ligu. No, svakako ima dosta mjesta za napredak. Jasno da ja kao glavna igla u svemu tome nisam baš najzadovoljniji, ali treba prilagodbe, sazrijevanja i napredovanja. Znam što mogu ponuditi i pružiti ekipi što je Hoffenheim', kazao je Kramarić.

Na pitanje s ime je u kontaktu iz hrvatske nogometne reprezentacije ili od bivši suigrača kazao je:

'U kontaktu sam sa zagrebačkim dečkima Badeljom i Pjacom, ali naravno da se s još puno njih tu i tamo čujem. U ovim situacijama je trenutno sve teško. Bilo bi lijepo da se što prije vrati u normalu.'

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE