spas u Turskoj

Hrvat odbio otići iz kluba koji ga ne želi, a onda je uslijedio potez koji je pokazao da su ga totalno otpisali; nakon ovoga više nema dvojbe

04.09.2021 u 21:10

Bionic
Reading

Domagoj Bradarić odlučio je ostati u Lilleu koji ga je odlučio totalno otpisati, a sada mu spas u zadnji čas nude Turci

Aktualni francuski prvak Lille odlučio je totalno otpisati Domagoja Bradarića. Mladi hrvatski nogometaš koji je prije dvije godine stigao iz Hajduka za 6.5 milijuna eura, u toj je fantastičnoj šampionskoj sezoni odigrao tek 14 utakmica u prvoj postavi, a u njih 12 je zamijenjen.

Ubrzo je postalo jasno da bi bilo najbolje da promijeni sredinu, a to su mu u klubu još jasnije dali do znanja kada su na njegovu poziciju, koju prije njega igra Reinaldo Mandava, doveli još i Gabriela Gudmundssona. Bradarić je tako i na papiru postao višak, a to u klubu nisu skrivali.

'Iskreno smo Domagoju rekli da dolazi igrač koji će igrati na njegovom mjestu i da ima klubova koji bi ga htjeli posuditi, no on je to odbio', otkrio je Lilleov predsjednik Olivier Letang za Radio Monte Carlo.

Hrvatski je lijevi bočni tako odlučio sjediti na klupi, a da će to tako biti pokazuje i to što ga klub nije uvrstio među 25 igrača za Ligu prvaka pa neće moći nastupati u elitnom natjecanju u kojoj su u skupini sa Sevillom, Salzburgom i Wolfsburgom.

Iako mu je klupska karijera krenula lošim putem u Francuskoj, spas još uvijek može dobiti u Turskoj u kojoj prijelazni rok traje sve do srijede. Tamošnji mediji pišu kako ga želi Trabzonspor što bi mogla biti dobra ideja kako ne bi propustio pola sezone u kojoj će očito sjediti na klupi ostane li u Lilleu.