samouvjereni filip

Hrgovića svi hvale uoči novog okršaja, a on poručuje: Pobijedit ću i ako mi odsijeku ruku

20.08.2019 u 09:21

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović borit će se protiv Marija Heredije u Meksiku ove subote i uvjeren je u pobjedu, a boksački zaljubljenici priželjkuju što prije njegov dvoboj sa starim rivalom Tonyjem Yokom…

Hrgović je nanizao osam čistih pobjeda u svojoj profesionalnoj karijeri i isto se očekuje i u Meksiku u subotu, kada će mu protivnik biti Mario Heredia.

Filip Hrgović - Kevin Johnson, 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Iako će se boriti kao gost u užarenoj atmosferi, naš boksač uvjeren je u pobjedu.

'Doći ćemo s respektom, a onda ćemo ga u subotu istući. Postoje manje ozljede, ali ne može mi ništa nitko poremetiti i ako mi odsijeku lijevu ruku, pobijedit ću samo s desnom', samouvjereno je Hrgović najavio za RTL.

O Filipu se raspisao i Sky Sports koji će u Britaniji prenositi ovu priredbu te ga najavljuje kao dio nove generacije šampiona i priželjuje što prije revanš protiv Tonyja Yoke, Francuza koji ga je pobijedio u polufinalu Olimpijskih igara u Riju.

Yoka je zbog propuštanja jednog doping testa bio suspendiran godinu dana, ali vratio se i ima čistih šest profesionalnih pobjeda. Nema sumnje da će se prije ili kasnije ova dva sjajna mlada borca ponovo boriti, a pobjednik tog meča približit će se borbi za titulu najboljeg teškaša svijeta…