OVAKVO NEŠTO SE NE PAMTI

Svi pričaju o najbizarnijem gemu u povijesti tenisa i kaosu u režiji hrvatske sutkinje!

12.02.2018 u 22:23

Bionic
Reading

U Dohi je Poljakinja Agnieszka Radwanska svladala Nijemicu Monu Barthel 3:6, 6:3, 7:5, a susret će ostati upamćen po kontroverznom gemu kojem je kumovala hrvatska sutkinja Marija Čičak

U trećem setu kod rezultata 4:2 za Radwansku, servis je imala Barthel, a naša sutkinja od prvog poena je krenula s krivim brojanjem i polako je nastajala konfuzna situacija.

Prvo je kod 0:15, Čičak izjavila da je 15:0, pa kod 15:30, rekla je opet 'krivo' 30:15, a nitko od tenisačica nije reagirao. Nakon što je Barthel dobila dva sljedeća poena hrvatska sutkinja objavila je da je gem pripao njemačkoj tenisačici, ali je zapravo rezultat bio 40:30.

Kontroverzni gem - hrvatska sutkinja Marija Čičak Izvor: Društvene mreže

Radwanska je krenula u raspravu sa Čičak, uvjeravala je da netko provjeri i potvrdi njezine riječi. Hrvatska sutkinja ju je nakon kraćeg razgovora i poslušala te uskoro dobila potvrdu da je 40:30 za Barthel, a ne gem.

No to nije bilo sve, uoči nastavka kontroverznog gema, Čičak je opet krivo izgovorila rezultat te rekla 30:40, na što su ju opet ispravili.

  • +3
Poljska tenisačica Agnieszka Radwanska Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Dodajmo da je Radwanska dobila taj gem i otišla na 5:2, zatim je propustila toliko prilika, čak devet meč lopti, da bi na kraju ipak došla do pobjede.