u siječnju selidba

Halilović otpisan u Italiji, ali pojavili su se klubovi koji mu žele spasiti karijeru

10.12.2018 u 09:08

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskih medija, Alen Halilović sigurno će napustiti Milan u siječnju, a zainteresirani za njegove usluge klubovi su iz sredine ljestvice španjolske Primere...

Podsjetimo, 22-godišnji veznjak stigao je iz Las Palmasa u Milan prošlog ljeta, a taj posao bivšeg sportskog direktora Massimiliano Mirabelli pokazao se kao pravi fijasko.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Halilović niti u jednom trenutku nije bio u ozbiljnim planovima trenera Gennara Gattusa, a dobio je priliku tek protiv luksemburškog Dudelangea u Europskoj ligi i nije se tada dobro snašao pa je postalo jasno da za njega nema budućnosti u trofejnom talijanskom velikanu.

Ovih dana talijanski mediji tvrde kako je njegov odlazak u siječnju iz Milana siguran, no dobra je vijest da postoje zainteresirani klubovi i to prilično solidni.

Naravno, riječ je o članovima španjolske Primere, lige u kojoj je Halilović odigrao svoje najbolje utakmice otkad je napustio zagrebački Dinamo. Talijanski tisak ne navodi imena, tek da se radi o više klubova iz sredine ljestvice koji u njegovim driblinzima i probojnosti vide mogućnost poboljšanja igre svoje momčadi.

Za Alena bi povratak u Španjolsku svakako bio i najbolja opcija za oživjeti karijeru koja je potpuno zapela u Milanu ove jeseni...